дом Общество Детска градина, застрашена от закриване, днес грее обновена

Детска градина, застрашена от закриване, днес грее обновена

0
ДЯЛ

Нови столчета, маси и кът за игра са само част от подобренията, които колективът и ръководството на детската градина в „Мътница” направиха, за да я превърнат в любимо за малчуганите място. Детското заведение, което миналата година беше пред закриване, днес вече е на финална права в реновирането си. За това се похвали задружният колектив на градината, която вече има и име – ДГ „Дружба”. В момента в нея тече усилен ремонт на миялните помещения, където са монтирани нови тоалетни, мивки, плочки и врати. Подменено е и осветлението в цялата градина.

„Това е възможно благодарение на директорката Анна Георгиева, която даде всичко от себе си, за да направи градината едно приятно място, за което всички ние й благодарим”, сподели персоналът на ДГ”Дружба”. Колективът избра именно днешния ден, за да благодари на г-жа Анна Георгиева, тъй като днес тя има рожден ден.
„Пожелаваме й да бъде все така позитивен човек, много щастие и светлина в професионалния й път”, пожелаха от персонала на ДГ „Дружба”. И изразиха надежда, още много дълги години да работят заедно за благото на градината. В нея са записани 15 деца, чиито родители също са благодарни и доволни от направените промени.
Своите поздравления изпращат Светлана Рачева, Вичка Василева, Анета Попова, Валерия Иванова и Райна Иванова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПатриоти посетиха Одеса, в делегацията бе и Наталия Стефанова
Следваща статияБюст-паметник на Христо Ботев откриват в Двора на кирилицата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here