дом Общество Десет влюбени двойки ще си кажат заветното „Да“ на 20.02.2020 г.

Десет влюбени двойки ще си кажат заветното „Да“ на 20.02.2020 г.

0
ДЯЛ

Десет двойки са решили да сключат брак в Шумен на датата 20.02.2020 година. Търсенето на определена символика в запомнящата се дата може да увеличи броят на желаещите през следващите няколко дни. Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
Повечето двойки обаче само ще се подпишат на 20 февруари, а венчавките и тържествата ще са в събота и неделя или през следващите месеци.
Двойките са на възраст от 20 до 70 години. Една от тях е решила събитието да се проведе в ритуалната зала на Младежкия дом, а останалите са предпочели да потвърдят брачния обет пред длъжностно лице в общината.
Сключените от началото на годината досега бракове са 40. От няколко години в Шумен се наблюдава трайна тенденция към увеличаване на техния брой. През 2017-та година те са били 376, през 2018-та – 597, през 2019 – също близо 500.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха мъж от Струйно за кражба на 700 лева в Омуртаг
Следваща статияОбщина Шумен кандидатства с проект за модернизиране на уличното осветление

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here