дом Общество Ден първи: С официална церемония и коктейл „Практикер“ отвори врати (снимки, видео)

Ден първи: С официална церемония и коктейл „Практикер“ отвори врати (снимки, видео)

2
ДЯЛ

Дългоочакваният хипермаркет „Практикер“ в Шумен отвори врати.
На официалната церемония присъстваха кметът на Шумен Любомир Христов, зам.-кметовете на общината, представители на Областната администрация, много жители и гости на града и др.
Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“ и Любомир Христов прерязаха лентата на хипермаркета – 11-ти поред обект на веригата за страната.
„Аз се радвам за това, което се случва днес в Шумен. Градът си заслужава, градът е жив, градът се развива и има нужда от такъв магазин. Този магазин е 11-ти поред, но не и последен. Нашата политика за развитие продължава. Тази година открихме магазини в Бургас и в Ямбол, сега започваме с много бързи темпове обновяване на магазините в София и Велико Търново.“, каза г-н Белчев на откриването.

„Символично е, че точно днес се навършват две години от нашия мандат. Още в началото посочихме, че икономическото развитие на Шумен е един от основните ни приоритети“, заяви кметът Любомир Христов. Поставихме си за задача да превърнем Шумен в индустриален център на „Североизточна България и ще го направим. Надявам се, че шуменци ще останат доволни от тази придобивка за нашия град. Преди това място беше сметище и търсихме възможности да го променим. Запознах се с господин Белчев случайно, опитах се да го убедя да изгради тук този хипермаркет. И ето от март до началото на ноември магазинът вече е готов,“ каза още Христов. Кметът благодари на Тодор Белчев и на неговия екип двете кръгови кръстовища, които компанията изгради. Той пожела на екипа успех и много доволни клиенти.

Тържествен водосвет отслужи отец Димитър и пожела много успехи на екипа на хипермаркера.


Въпреки дъждовното време, хора продължават да пристигат на бул. „Симеон Велики“ 37, където се намира магазинът. Движението в района се регулира от служители на Пътна полиция. Над 1 000 души вече сноват между щандовете, в търсене на желаната стока.


Жителите и гостите на града ще могат да избират в хипермаркета продукти на водещи световни и български производители от различни категории – строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина, къмпинг, авто- и велоаксесоари.


Специално за откриването магазин „Практикер“предлага невероятни оферти, включително ъглошлайф Bosch с диамантен диск за 75 лв., моноблок Fayans за 79 лв., зимни гуми Kormoran от 59 лв., интериорна врата с каса за 79 лв., LED крушка V-TAC, 10 W, само за 1,89 лв. и още над 250 изключителни оферти. За периода на промоцията клиентите ще могат да се възползват от безплатен транспорт в рамките на града, а за избрани продукти и от изплащане на вноски без оскъпяване.
В приятна обстановка, клиентите ще получат внимателна и професионална консултация и ще могат бързо и лесно, на едно място, да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, уютни и комфортни.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧетвъртокласници дариха капачки на Неонатологичното отделение в Шумен (снимки)
Следваща статияДоблестни деца! Ученици от Шумен намериха и върнаха портфейл с пари и документи

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ден първи все едно е ден последен. Никога не съм виждал толкова народ в Шумен на едно място, пълна лудница.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here