дом Общество Ден на отворените врати в Професионалната гимназия по икономика

Ден на отворените врати в Професионалната гимназия по икономика

0
ДЯЛ

Ден на отворените врати в Професионалната гимназия по икономика (ПГИ) в Шумен обяви ръководството на училището. Днес, 30 май, родители и ученици от цялата Шуменска област имат възможност да посетят часовете от учебната програма за деня и да се запознаят с приема за 2019/20 г., чрез мултимедийно представяне на специалностите в едно от най-елитните училища.
Ученици от 11 клас ще представят своя успешен проект „Работа в учебно предприятие“. Те ще покажат пред аудиторията как се управлява собствена учебна фирма, ще сключват сделки и ще носят отговорност за решенията, които вземат. Основната цел на проекта е стимулиране на предприемаческото мислене.
Акцентът в програмата е провеждането на утвърдилия се вече училищен панаир на учебните предприятия. По известни от тях са за посредничество при разплащателни и други финансови операции, търговия на дребно чрез поръчки по пощата, дейност на фитнес зали и центрове, куриерски услуги.
На Международния панаир в Пловдив „ТФ ФЕСТ 2019“ ПГИ Шумен бе отличена с високата награда „Най-добър екип и професионално обслужване“ за организиране на Учебно-тренировъчно предприятие „Мечтана реализация“. Проектът се осъществи със съдействието на експерт от Бюрото по труда в Шумен.
Снимка: Фейсбук страница на ПГИ
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГлоби до 5 000 лева за непремахнати предизборни плакати
Следваща статияОблекчиха режима за прокопаване на улици в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here