дом Общество Ден за размисъл преди частичните избори за кмет в Маломир и Миланово

Ден за размисъл преди частичните избори за кмет в Маломир и Миланово

0
ДЯЛ

Днес е ден за размисъл в 2 населени места в област Шумен, където утре, 20 май, ще се проведат частични избори за кмет.
Жителите на кметство Маломир, община Върбица, ще избират кмет на населеното място. Кандидатите за поста са двама – Деян Чолаков от ПП ГЕРБ и Алдин Чолаков от ДПС.
Ще се проведат избори за кмет и на кметство Миланово, община Велики Преслав. Кандидатите за кметския стол са двама – Хасан Хасанов от ДПС и Салим Ахмед, издигнат от ПП ГЕРБ.
Припомняме, че до избори в двете села се стигна след като бившите управници подадоха оставки. Ариф Ахмед, който бе кмет на кметство Миланово от Реформаторския блок замина на работа в чужбина и месеци наред пускаше молби за неплатен отпуск.
До извънредния вот в Маломир пък се стигна след като досегашният кмет Даниел Перушински (ДПС) спечели конкурс за полицай. Той поиска правомощията му да бъдат прекратени предсрочно и в момента работи в полицейския участък в град Върбица и отговаря за сигурността.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВдигнаха драстично таксите за регистрационните табели по избор
Следваща статияПолицията към абитуриентите: Не вземайте смели решения под въздействието на алкохол

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here