дом Общество Денят на седмиците не поблазни шуменци да минат под венчилото

Денят на седмиците не поблазни шуменци да минат под венчилото

0
ДЯЛ

Въпреки зачестилата традиция да се сключва брак в дни, в които има повтарящи се числа, шуменци не се подлъгаха да надянат брачния хомот в деня на седмиците – 17.07.2017.
От Обреден дом в Шумен съобщиха за 24shumen.com, че днешната дата не е примамила нито една брачна двойка.
Въпреки суеверието, че избраната дата носи щастие в семейния живот, обредните домове ще останат празни днес.
Вероятната причина е неблагоприятното съвпадение с първия ден от работната седмица.
За сметка на това, пловдивчани пък се наредиха на опашка за брачната скамейка. 13 двойки от града под тепетата ще сключат брак днес в трите обредни дома.
Тълкователи и номеролози смятат, че 2017 година е много благоприятна за узаконяване на връзката, а числото 17 се свързва новото начало и предвещава късмет. Седмицата се свързва с развитие, духовно пробуждане, постигане на целите и сбъдване на мечтите. Някои я наричат „ангелско число”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТърсят се учители за 5 училища в областта
Следваща статияНяма време! Тече последният ден за записване на желаещи с умения в планинското колоездене

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here