дом Общество Декоративна стена и цветни павета ще красят спирката до Градска градина

Декоративна стена и цветни павета ще красят спирката до Градска градина

0
ДЯЛ

Започна благоустрояването на района около автобусната спирка до входа на Градската градина в посока към кв. „Тракия“ в Шумен. В момента се подменя тротоарната настилка на площада. Цветни бетонови павета ще бъдат наредени до началото на алеята. Изгражда се нова спирка с две отделни помещения, ще бъдат поставени и нови пейки.

Допълнително ще бъде издигната и декоративна подпорна стена, която ще разделя парка от тротоара. Ремонтът се извършва от фирма „ЖСП Стил“ по договор с Община Шумен.
От началото на годината работниците от Общинското предприятие “Строителство и благоустройство” са ремонтирали и обновили общо шест автобусни и железопътни спирки в града по бул. “Мадара” и бул. “Симеон Велики” в град Шумен.
До края на 2018 г. ще бъдат поставени още шест нови спирки на бул. Симеон Велики” до Кооперативния пазар, спортна зала „Младост“, РУСО и в района на „Арена Шумен“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПътят на едно успяло момиче: От катерушка – ракета във Върбица до пилотска кабина на Airbus
Следваща статияПолицаи откриха саморъчно свити фаски и шише със синя течност в дома на шуменец