дом Култура Девети национален пленер по живопис в Шумен

Девети национален пленер по живопис в Шумен

0
ДЯЛ

Националният пленер по живопис „Шуменско плато“ за поредна година събира в Шумен творци от цялата страна. Деветото издание на пленера ще се проведе от 3 до 9 октомври на територията на Природен парк „Шуменско плато“.
В него ще участват десет художници – пет от Шумен и пет от страната. Шумен ще представят творците Деян Евтимов, Петьо Дамянов, Радослав Ценов, Светозар Чилингиров и Свилен Земеделски, а останалите участници са Елеонора Атанасова от Казанлък, Милена Младенова от Бяла, Наташа Кюпова от Пловдив,
Павлина Сърбова от Ямбол и Николай Тодоров от Добрич.
Пленерът няма определена тематична или жанрова насоченост, a на участниците се дава пълна свобода да реализират творческите си идеи. След края на събитието
ще бъде представена изложба с творбите на участниците.
Откриването на националния пленер по живопис е на 3 октомври, сряда, от 15.30 часа в хотел „Стария град“. Организатори са Община Шумен и Дружеството на шуменските художници.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДен на отворените врати в НОИ по случай Международния ден на възрастните хора
Следваща статияРемонт на помпена станция: Спират водата във високите части на града

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here