дом Здраве Деветима медицински специалисти от КОЦ-Шумен са с COVID-19

Деветима медицински специалисти от КОЦ-Шумен са с COVID-19

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Деветима медицински специалисти от Комплексния онкологичен център (КОЦ) в Шумен са с COVID-19. Това съобщи за 24shumen.com съобщи управителят на лечебното заведение д-р Свилен Арнаудов.
Двама от заразените са с изразена клинична картина. Останалите седем са без симптоми.
Вчера в КОЦ са направени 36 PCR теста, след като преди това е бил установен случай на болестта в лечебното заведение.
Положението в Многопрофилната болница в Шумен остава критично. Там до момента 37 медицински специалисти са заразени с COVID-19.
„Болницата е пред затваряне“, обяви в национален ефир областният управител на Шумен проф. Стефан Желев.
Въпреки многократните призиви на директора на лечебното заведение д-р Димитър Костов, към лекарското съсловие в региона да окаже помощ на областната болница, отзовали се няма.
Единственият доброволец последвал апела е д-р Милен Чолаков, който обаче в момента е заразен с COVID-19 и е на лечение в Многопрофилната болница в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсване на електрозахранването
Следваща статияПетковден e: Ралото трябва да е под стряхата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here