дом Криминале Две шуменки „разваляли магия“, наивница от Търговище им платила над 5 000...

Две шуменки „разваляли магия“, наивница от Търговище им платила над 5 000 евро

1
ДЯЛ
24shumen.com

След бързи действия на служители на РУ-Търговище в сътрудничество с техни колеги от РУ-Шумен са установени извършителите на измама, реализирана в Търговище за времето от 6 до 18 август. това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Търговище.
Измамничките са две жени от Шумен – на 58 и на 24 год. Под предлог за разваляне на магия, през горепосочения период от време, в района на Кооперативния пазар в Търговище те са въвели в заблуждение 31-годишна жена от същия град и са поддържали това заблуждение у нея, като са отнели поетапно от владението й сумата от 320 лева и 5 050 евро.
Извършителките на деянието са установени в резултат на проведени оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия.
По случая е образувано досъдебно производство по чл. 209 от Наказателния кодекс по описа на РУ-Търговище.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха крадец, „ошетал“ два магазина за телефони и техника
Следваща статияЧетирима пациенти с COVID-19 са в „Интензивно“ отделение на МБАЛ-Шумен

1 коментар

  1. Докато има овце ще има и вълци. Доброволно ги е дала, нищо не могат да им направят на циганките, те не са вчерашни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here