дом Общество Две ученички от Нови пазар намериха и върнаха пари на собственичката им

Две ученички от Нови пазар намериха и върнаха пари на собственичката им

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

Полицейски служители от РУ-Нови пазар оказали съдействие при връщане на загубена парична сума. На 5 декември около 20.30 часа, жена посетила хранителен магазин на ул.“Цар Осовбодител“ в Нови пазар. След като се прибрала в жилището си установила липса на две банкноти по 50 лева, които не били в портмоне. Жената се върнала в магазина и споделила с охранителя, съобщила за това и в районното управление. Ден след това с нея се свързал полицейски служител и я извикал за справка. В полицейското управление била разпитана подробно за обстоятелствата и изгубената парична сума. Оказало се, че изгубените пари били намерени от две момичета на 16 години – Марлин Ясимова и Виктория Райчева, ученички в СУ “Васил Левски“ в града. Те намерили паричната сума и веднага съобщили на охранителя в търговския обект. Той се свързал с полицията. Благодарна за благородната постъпка жената изпратила благодарствено писмо до училището,в което учат и до кмета на общината.
„Постъпката на Мерлин и Виктория ми връща надеждата, че подрастващото поколение е достоен заместник на нашите родители. Моля да бъдат поощрени и посочени за пример за подражание сред останалите ученици в училището“, пише в благодарственото писмо Младенка Стефанова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлед селфи: Спипаха 18-годишен наркодилър във Върбица
Следваща статияСимфониета – Шумен кани почитателите си на празничен концерт „Класика и съвременност“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here