дом Общество Две подвижни секции в деня на вота в община Шумен

Две подвижни секции в деня на вота в община Шумен

0
ДЯЛ

Две подвижни избирателни секции ще има на територията на община Шумен в деня на местния вот – 27 октомври. Това съобщи за 24shumen.com говорителят на Общинската избирателна комисия Дилян Нанев.
На 12 октомври изтече крайният срок за подаване на заявления за назначаване на подвижна избирателна секция. До 21 октомври се приемат заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия, припомниха от Общинската избирателна комисия.
До момента има подадени 25 заявления, но до настъпване на крайния срок се очаква техният брой да се увеличи.
Днес в 18.00 часа започва обучението на членовете на секционни избирателни комисии. То ще се проведе в зала „Проф. Венета Вичева“. Инструктажите продължават на 21 и 23 октомври.
До 19 октомври е срокът, в който гражданите могат да подават заявления за отстраняване на нередности в избирателните списъци, напомниха още от ОИК.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКолба със сярна киселина гръмна в търговищко школо, евакуираха децата
Следваща статия28-годишната Тууче Конач преведе на турски ” История славянобългарска”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here