дом Криминале Двама яхнаха нерегистрирани мотори, единият от тях – без книжка

Двама яхнаха нерегистрирани мотори, единият от тях – без книжка

0
ДЯЛ

57-годишен жител на гр. Каспичан бил установен да управлява нерегистриран мотоциклет и в срок на наложено наказание за управление на моторно превозно средство без свидетелство за управление. Проверката била извършена около 19.00 часа на разклона за село Калино. М.А. управлявал „Ямаха“ С 600 без регистрационни номера. Не представил шофьорска книжка. След справка станало ясно, че управлява в едногодишен срок от влязло в сила наказателно постановление за шофиране без книжка. Образувано е бързо производство.

Около 20.00 часа на 14 юни за проверка на ул.“Васил Левски“ в село Дибич бил спрян водач на мотопед „Пежо“. Мотопедът бил управляван от шуменеца Р.Г./25г./, но по време на проверката станало ясно, че не е регистриран по надлежния ред. Образувано е бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНедопустимо! Лични лекари в Шумен отказаха да запишат възрастна жена
Следваща статияПолицаи откриха антични монети и оръжия в дома на иманяр