дом Криминале Двама седнаха зад волана дрогирани

Двама седнаха зад волана дрогирани

0
ДЯЛ

Във вторник около 00.45 часа на ул. “Мадарски конник“ в гр. Каспичан за проверка бил спрян водач на лек автомобил водач на лек автомобил „Опел Астра“ с варненска регистрация. Зад волана бил Т.Р./26г./ от Варна, съобщават от ОД на МВР-Шумен. Тестван бил за шофиране след употреба на наркотични вещества. Била отчетена положителна проба на амфетамин и метамфетамин. Водачът не е дал кръвна проба за изследване. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Нови пазар. Образувано е бързо производство.
В понеделник около 18.00 часа край Шумен за проверка бил спрян водач на лек автомобил „Опел Вектра“ с разградска регистрация. Зад волана бил В.С./25г./ от разградското село Здравец. След тест с дръг чек станало ясно, че управлява след употреба на амфетамин. Водачът е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 343 „Б“ ал. 3 от НК е образувано бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДоклад: Некачествен е ремонтът на Спортната зала във Велики Преслав
Следваща статияОткрадната кола във Варна се озова с чужди табели в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here