дом Криминале Двама пострадаха при инцидент с дизелов локомотив на гара Каспичан

Двама пострадаха при инцидент с дизелов локомотив на гара Каспичан

0
ДЯЛ

Двама мъже са пострадали при инцидент с дизелов локомотив вчера на гара Каспичан. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Около 19.30 часа вчера на жп гара Каспичан дизелов локомотив управляван от 53-годишен мъж от Търговище и 55-годишен мъж от село Белокопитово, който бил помощник – машинист, извършвали маневра за прикачване. При това обаче блъснали моторен влекач в който били 55-годишен мъж от Долни чифлик и 48-годишен негов колега от село Трънак. След произшествието в МБАЛ са откарани мъжете, които били в моторния влекач.
Прегледът показал, че М.Е. на 48 г. е с фрактура на първа ребрена дъга. Настанен е лечение без опасност за живота. С.С. на 55 г. е прегледан и освободен за домашно лечение.
Причините за възникване на инцидента са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАпаш задигна раницата на 43-годишна шуменка
Следваща статияРИОСВ-Шумен ще провери изпълнението на проекти, финансирани от ПУДООС

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here