дом Криминале Двама подкараха коли без табели в Шуменско

Двама подкараха коли без табели в Шуменско

0
ДЯЛ

Двама шофьори са засечени да управляват леки автомобили без регистрационни табели в Шуменско вчера. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
Около 11.15 часа вчера за проверка между селата Добри Войников и Хитрино е спрян водач на лек автомобил „Сеат Ибиза“. Водачът, 34-годишен жител на село Черна го управлявал без табели. Автомобилът не бил регистриран по надлежния ред.
С нерегистриран по надлежния ред лек автомобил бил установен и 53-годишен мъж. Той бил зад волана на лек автомобил „Фолксваген Пасат“ и се движил по ул.“Ген. Скобелев“ в Нови пазар. Полицейски служители забелязали, че кара без номера, спрели го за проверка и установили, че автомобилът не е регистриран по надлежния ред.
По двата случая са образувани бързи производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОгнеборци гасиха пламнали комини и разчистваха паднали дървета
Следваща статияПрезидентът Радев с извънредно изявление днес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here