дом Криминале Двама пияни шофьори осъмнаха в ареста

Двама пияни шофьори осъмнаха в ареста

0
ДЯЛ

Късно снощи на кръстовището на ул.“Владайско въстание“ и ул.“Поп Андрей“ в Шумен е извършена проверка на 44-годишния И.И., който управлявал лек автомобил „Форд“, с шуменска регистрация. С техническо средство е измерена 1,41 ‰ концентрация на алкохол в кръвта му.
Отказал е да даде кръвна проба за химичен анализ. Часове по-късно на същото кръстовище е спрян за проверка и 28-годишният шуменец К.К., който бил зад волана на „Фолксваген“, с шуменска регистрация.
С техническо средство е измерена 1,73 ‰ концентрация на алкохол в кръвта му. Отказал е да даде кръвна проба за химичен анализ.
На основание чл. 72, ал.1, т.1 от ЗМВ И.И. и К.К. са задържани за срок до 24 часа. Образувани са бързи производства и по двата случая.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУра! Ваканцията на учениците няма да се съкращава
Следваща статияБабаити скочиха на бой с полицаи, строшиха предното стъкло на патрулката

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here