дом Криминале Двама пили и една напушена тийнейджърка подкараха коли през уикенда

Двама пили и една напушена тийнейджърка подкараха коли през уикенда

0
ДЯЛ

35-годишен от Шумен пил и без книжка е установен да шофира тази нощ. Това съобщиха от Областната ирекция на МВР в Шумен.
Проверката е извършена 15 минути след полунощ. На кръстовище, образувано от улиците „Тодор Петков“ и „Иван Кръстев Ивански“ в Шумен за проверка е спрян водач на лек автомобил „Дачия Сандеро“ с шуменска регистрация. Зад волана бил 35-годишен шуменец, който лъхал на алкохол. Тестът с дрегер отчел 1,44 промила в издишания въздух. Оказало се, че водачът е и неправоспособен. Отказал да даде кръвна проба, задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
54-годишен мъж от Шумен е засечен да шофира след употреба на алкохол. Проверката от полицейски екип била извършена на 3 април около 17.20 часа на бул.“Велики Преслав“ малко след Руски паметник. Мъжът бил зад волана на лек автомобил „Форд Торнео“ с шуменска регистрация. При тест с дрегер станало ясно, че шофира с 1,46 промила алкохол в издишания въздух. Дал е и кръвна проба за анализ. Установено било, че шофира в едногодишен срок от наложено административно наказание за управление без шофьорска книжка. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
18-годишна е задържана за държане на наркотични вещества на 3 април. Около 15.10 часа полицейски служители от РУ- Велики Преслав извършвали обход в града. До музея забелязали паркиран лек автомобил „Опел Астра“ с шуменска регистрация. Зад волана била 18-годишна шуменка. Тя държала саморъчно свита цигара, която по нейни данни била марихуана. Задържана е за срок до 24 часа в полицейското управление във Велики Преслав.
По трите случая са образувани досъдебни производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКъсо съединение подпали офис на магазин в Шумен
Следваща статияЗасякоха петима, нарушили домашната карантина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here