дом Здраве Двама мъже и една жена са новите случаи на коронавирус в областта

Двама мъже и една жена са новите случаи на коронавирус в областта

1
ДЯЛ

Мъж на 68 години от село Вехтово, 50-годишна жена от Нови пазар и мъж на 72 години от село Студeница са новите случаи на COVID-19, регистрирани в област Шумен през последните 24 часа.
И тримата новозаразени са хоспитализирани, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в Шумен. Изготвени са предписания на контактните лица на потвърдените случаи за задължителна 14 – дневна домашна карантина.
Направени са 33 PCR теста.
В момента на лечение в „МБАЛ-Шумен“ АД има 20 пациенти с COVID-19, от които двама са настанени в ОАИЛ.
Общо за област Шумен случаите, с регистрирани положителни проби за COVID – 19 в информационната система, достигнаха 310 лица. Настанени в лечебни заведения са 20 пациента; с леки симптоми или без симптоми на домашно лечение са 29 лица; излекувани са 244 лица; починалите са 17 лица.
Медицински служители, при които е констатиран COVID -19, са общо 10 лица.
Лицата, поставени под карантина в област Шумен са 71.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБългарският ВиК холдинг ще съдейства за решаването на проблема с безводието в „Мътница“
Следваща статияТърсят се 620 преброители и контрольори в областта

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here