дом Криминале Двама младежи от село Гусла загинаха при катастрофа с мотор

Двама младежи от село Гусла загинаха при катастрофа с мотор

0
ДЯЛ

Двама младежи от каолиновското село Гусла са загинали при катастрофа с мотор край село Здравец в област Разград. Това съобщиха от ОДМВР – Разград.
Загинали са водачът на мотора и пътуващият с него. Сигналът за пътнотранспортното произшествие е получен около 23.00 часа на 25 септември на тел. 112. Мотоциклет „Хонда CBR“ без поставена регистрационна табела, управляван от неправоспособен 26-годишен мъж от шуменското село Гусла, при движение с несъобразена скорост на ляв завой излиза от пътното платно и се удря в крайпътно дърво, вдясно по посока на движението.
На място са загинали водачът и возещият се зад него пътник на 21 години от същото село.
Телата им са откарани за аутопсия в МБАЛ – Търговище. Уведомен е окръжен прокурор. По случая се води досъдебно производство.
Загиналият водач на мотоциклета е осъждан три пъти за шофиране след употреба на алкохол, като последния път през 2017 година е излежал ефективна присъда за същото деяние. Пътникът на мотора е осъждан за шофиране на нерегистрирано МПС.
Снимката е илюстративна.
Снимка: bTV
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИзключване от БСП тегне над 9 кандидати за съветници
Следваща статияВключете се! Поредно голямо събиране на капачки се организира в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here