дом Криминале Двама младежи в ареста, спипаха ги с чай за пушене и марихуана

Двама младежи в ареста, спипаха ги с чай за пушене и марихуана

0
ДЯЛ

Две досъдебни производства за притежание на наркотични вещества са започнати вчера след извършени проверки в Шумен.
Около 08.35 часа на кръстовище, образувано от улиците „Панайот Волов“ и „Цар Иван Александър“ била извършена полицейска проверка на местния жител Д.Р./23г/. При последвал личен обиск в него бил намерен полиетиленов плик с зелена суха тревна маса и саморъчно свита цигара – по негови данни „чай за пушене“. Задържан бил в полицейското управление, образувано е производство за извършено престъпление по чл. 354 А ал. 3 от НК.

Около 16.10 часа в Природен парк „Шуменско плато“ близо до отбивка за търговски обект била извършена проверка на 23-годишен местен жител. Установено било, че Т.Н. укрил в лек автомобил поставена в кутийка зелена суха тревна маса. По негови данни – марихуана. Т.Н. бил задържан бил в РУ- Шумен, образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВандал потроши чужда кола в село Крива река
Следваща статияЗдраво почерпен седна зад волана, спря се в …стълб

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here