дом Криминале Двама малолетни са потрошили 16 коли в автокъща на бул.“Ришки проход“

Двама малолетни са потрошили 16 коли в автокъща на бул.“Ришки проход“

0
ДЯЛ

Малко след 08.30 часа тази сутрин бил приет сигнал от собственици на автокъща на бул.“Ришки проход“ в Шумен, че неизвестен е проникнал в обекта и е нанесъл материални щети на голяма част от автомобилите за продажба. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР. На място веднага са насочени полицейски екип.
Изяснено било, че са нанесени щети на 16 автомобила, различни марки и модели. Всеки е с различна степен на унищожаване и повреждане. В хода на незабавно проведени издирвателни действия са установени двама малолетни, с които и към момента продължава работа по изясняване на обстоятелствата по увреждането.

Станало е ясно, че „оръжието на труда“ е бил автомобил Нисан „Патрол“. Единият от непълнолетните успял да го подкара и при движение на територията на автокъщата е нанесъл увреждания, някои от които много сериозни по останалите автомобили.
Експерти ще установяват на каква стойност са нанесените щети. Работата по изясняване на случая продължава. Докладван е на прокурор от РП- Шумен и всички действия по разследването продължават под надзор на дежурен прокурор.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменска автокъща осъмна с разбити коли
Следваща статияСелски кмет ступа роднина, опипвал малки момченца

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here