дом Криминале Двама здраво почерпени шофьори изтрезняха зад решетки

Двама здраво почерпени шофьори изтрезняха зад решетки

0
ДЯЛ

Двама са установено да шофират след употреба на алкохол. Единият с 2,06 промила, а другият с 1,53 промила, съобщиха от пресцентъра на МВР в Шумен.
На 22 около 22.25 часа на ул. “Македения“ в гр. Каспичан за проверка бил спрян водач на лек автомобил Рено „Меган“ с шуменска регистрация. Водачът К.М./ 40г./, местен жител бил тестван с дрегер. Отчетени били 1,53 промила алкохол в издишания въздух. Не е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил в полицейското управление в Нови пазар за срок до 24 часа.
Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 343 Б ал. 1 от НК.

Бързо производство за управление на превозно средство след употреба на алкохол с над 1, 2 промила е образувано в РУ – Шумен след проверка на ул.“Тича“ в града. Около 02.35 часа на 24 февруари бил спрян водач на лек автомобил Ауди А3 с шуменска регистрация. Зад волана бил Н.Н./26г./ от Каолиново. Дрегерът отчел 2,06 промила алкохол в издишания от водача въздух. Не е дал кръвна проба, задържан бил за срок до 24 часа в РУ – Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия35-годишен се насмърка с кокаин и подкара автомобил с чужди номера
Следваща статияРаботник падна в 4-метрова шахта, в болница е с фрактури

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here