дом Криминале Двама загинаха, а 3-ма са тежко ранени след жестока катастрофа на пътя...

Двама загинаха, а 3-ма са тежко ранени след жестока катастрофа на пътя Разград – Шумен

0
ДЯЛ

Двама души са загинали, а трима са тежко ранени след катастрофа на главен път Е-70 (Разград – Шумен) до разклона за Самуил. Това съобщиха от ОДМВР – Разград.
Сигналът за пътнотранспортното произшествие е подаден около 23.25 часа на 18 декември. Движейки се в посока от град Разград за Шумен, лек автомобил „Мазда“, управляван от 25-годишен с инициали Ф.Х. от Лозница, се удря в ремаркето на ТИР, усукал се и препречил пътното платно. В колата пътували петима младежи.
На място загинали 24-годишна жена с инициали Е.С. от село Ловско и 18-годишен младеж с инициали С.А. от село Гороцвет. Братът на момичето, който е с инициали С.С. (на 18 години от Ловско) и 26-годишен мъж с инициали А.А. от Попово са откарани в ОАИЛ в кома с мозъчен кръвоизлив и опасност за живота.
Водачът на лекия автомобил Ф.Х. е настанен в Ортопедично отделение на МБАЛ – Разград с фрактура на дясната ръка. На него и на шофьора на камиона, който е с инициали С.Х. (на 41 години от Шумен), са взети кръвни проби за алкохол.
Причините за тежкото произшествие, заради което пътят Русе-Разград-Шумен остана затворен почти цяла нощ, са в процес на изясняване. По случая се води досъдебно производство.
Снимка: ОД на МВР-Разград
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗабравена манджа на котлон предизвика пожар в жилище, пламнал комин опуши апартамент
Следваща статияМалки коледари наричаха за здраве и берекет в Община Каолиново

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here