дом Криминале Двама в ареста: 18-годишен – надрусан зад волана, друг – с чай...

Двама в ареста: 18-годишен – надрусан зад волана, друг – с чай за пушене в джоба

0
ДЯЛ

18-годишен бил установен да управлява автомобил след употреба на наркотични вещества. Около 17.45 часа вчера за проверка на ул.“Цар Освободител“ в Нови пазар бил спрян водач на „Фолксваген“ Голф с шуменска регистрация. Автомобилът бил управляван от местният жител М.А.След тест с дрегер станало ясно, че мъжът управлява под въздействие на наркотици. Отчетена била положителна проба на метамфетамин. Последвало претърсване в колата, по време на което било намерено бяло прахообразно вещество, което по данни на М.А е амфетамин и друго вещество, което по думите на 18-годишния било кристали / метамфетамин/.
Мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

20-годишен жител на Велики Преслав бил задържан след като било установено, че държи наркотични вещества. Проверката била извършена около 21.15 часа снощи на ул.“Цар Освободител“ в Шумен. При последвал личен обиск в С.И. е намерена увита в станиол суха тревиста маса, саморъчна свита цигара. По данни на 20-годишния това било чай за пушене. Иззети са, ще бъдат лабораторно изследвани.
С.И. е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 354 А ал. 3 от НК е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПожарникари гасиха контейнер и премахнаха гнездо на стършели
Следваща статияЗа пример: Ученичка намери и върна портфейл с пари и документи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here