дом Общество Да подкрепим ОДМВР-Шумен в конкурса „Годишни награди за пътна безопасност“

Да подкрепим ОДМВР-Шумен в конкурса „Годишни награди за пътна безопасност“

0
ДЯЛ

Областната дирекция на МВР в Шумен участва в конкурса „Годишни награди за пътна безопасност“ за 2019 година. Гласуването за награда на публиката става след регистрация в уебсайта nagradi.org. Отнема по-малко от минута. В регистрационната форма се вписват имейл адрес, име, парола. На посоченият мейл ще получите код за вписване и линк, на който да дадете своя глас в „Инициативи за пътна безопасност от държавни институции, общини или местни администрации“ – ОДМВР- Шумен.
Крайният срок за гласуване е 17 януари.
Отиващата си 2019 година бе поредната, в която Областната дирекция на МВР-Шумен организира десетки инициативи и кампании за безопасно движение по пътищата. Инспекторите от сектор „Пътна полиция“ изнесоха лекции по безопасност на движението, участваха в открити уроци в детски градини и училища.

В кампанията „Видими на пътя“ на първокласниците бяха раздадени светлоотразителни жилетки.
Пътна полиция бе и партньор на съда в нови пазар, а по време на инициативата десетки ученици преминаха тест с алко очила.

Пътни полицаи и инспектори гостуваха и на бойците от Спортен клуб „Шуменска крепост“.
Пътни полицаи се включват и в обучението на начинаещи водачи в Шумен. Кампаниите и инициативите на местната полиция, свързани с безопасното движение по пътищата, бяха насочени към всички възрасти. През тази година с превантивна цел бяха раздадени и хиляди листовки и брошури за вредата от говоренето по мобилен телефон по време на шофиране.
„Ние ще продължим да работим с всички участници в движението и безопасността на пътя ще бъде сред основните приоритети на ОДМВР – Шумен и през следващата година“, заявиха категорично от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Снимки: ОДМВР-Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНа Нова година гърмим със заря „Европа“ и „Париж“
Следваща статияВключиха Христо Стоичков в класация на футболни легенди

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here