дом Общество Дарителската кампания за болницата в Нови пазар продължава със събиране на финансови...

Дарителската кампания за болницата в Нови пазар продължава със събиране на финансови средства

0
ДЯЛ
Снимка: 60CITY.NET

Приключи материалната част от дарителската кампания за събиране на средства за болницата в Нови пазар. Това стана факт след мащабната акция, организирана от Община Нови пазар в лицето на кмета Георги Георгиев и граждани, предизвикали втората инициатива, съобщава 60CITY.NET. Продължава набирането на парични средства за оборудване и спешни консумативи на новооткритите отделения за лечение на болни от COVID.
Банковата сметка, по която могат да се правят дарения за борбата с COVID-19 е:
BG 92 FINV 91508415926535 FINVBGSF
Основание на превода: 445100
Борба срещу COVID-19

За улеснение на гражданите е открит и горещ телефон – 0882 91 56 86, на който могат да се правят запитвания, консултации и упътване във връзка с даренията. Телефонът ще бъде активен всеки работен ден от 8.00 часа до 16.00 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУчител от Шумен загуби битката с COVID-19
Следваща статияИмунологът доцент Чорбанов: Строгите мерки няма да помогнат!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here