дом Здраве Дарения за 73 500 лева получи Акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ-Шумен

Дарения за 73 500 лева получи Акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ-Шумен

3
ДЯЛ

Дарения за над 73 000 лева получи АГ отделението на Многопрофилната болница в областния град.
Фирма „Алкомет“ осигури за родилната зала 2 стола с голяма функционалност, чиято стойност е 70 000 лева.
На церемонията присъстваха председателят на надзорния съвет на фирмата Фикрет Индже, зам.-кметът на Шумен д-р Светлана Маркова, директорът на МБАЛ д-р Атанас Атанасов и шефът на Родилното д-р Ивайло Балабанов.
Стойността на оборудването за родилната зала е 70 хил.лв. Двете легла са от най-висок клас, вече са монтирани в родилната зала и още от днес ще се използват.
„Те са много качествени. Притежават богата функционалност, осигуряваща комфорт на родилката. Шуменската болница е третата в страната, която ги придобива. Такива легла има само в две специализирани болници в София“, каза за новото оборудване д-р Ивайло Балабанов.
Благодарност изказа и директорът на МБАЛ-Шумен д-р Атанас Атанасов.
„Алкомет“ винаги се е отнасяла с уважения към труда на медицинските специалисти. Това е поредното голяма дарение от страна на фирмата и г-н Фикрет Индже. Това дарение изключително важно за болницата, която в този момент работи в сложни и условия и няма възможност да отделя достатъчно средства за медицинско оборудване. Благодаря от името на болницата и на работещите в акушеро-гинекологичното отделение“ , обърна се д-р Атанасов към Фикрет Индже.
От своя страна дарителят заяви, че е щастлив, че допринася за това условията в болницата да се подобряват. „Благодаря за възможността, която ми давате да ви помагам. Направихте ми добро предложение и нямаше как да не ви подам ръка. Така, както сме правили досега, ще продължим заедно с ръководството на общината и болницата да планираме нашите следващи стъпки“, каза Фикрет Индже.
За операционната зала пък нотариус Ася Асенова, „ТСБ Текстил Сървис България” ООД и Полина Александрова Тошкова закупиха хирургически инструменти с много високо качество за 3 500 лева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТъжно, но факт: 1 244 души са напуснали областта през миналата година
Следваща статияРемонтират Дневния център за възрастни хора с увреждания в Нови пазар за първи път от 15 години

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here