дом Спорт Дамите от футболния отбор Олимпия очакват подкрепата на всички шуменци в неделя,...

Дамите от футболния отбор Олимпия очакват подкрепата на всички шуменци в неделя, на градския стадион

0
ДЯЛ

Олимпия (Шумен) приема Спортика (Благоевград) в първото си домакинство за новия сезон в Държавното Първенство по Футбол за Жени на България, сезон 2017/2018. Двубоят ще се играе на терена на градския стадион „Панайот Волов“ в неделния следобед на 10 септември 2017 от 16.30 часа.
Предстоящата среща ще бъде дебют за футболистките на Олимпия в женското първенство. Ръководството картотекира 23 футболистки за новия футболен сезон. Треньорката Албена Тодорова не си прави излишни илюзии, че първото домакинство на Олимпия ще бъде лесно, имайки предвид, че отборът е съставен предимно от млади състезателки без никакъв опит от такива мачове. Още повече, че гостенките от Спортика са опитен и коварен противник.
Благоевградският тим е основан през 2006 г. През миналия сезон на шампионата при жените, завършва на 4-то място в крайното класиране.
Съдийски назначения: Борис Попов от Русе ще ръководи двубоя Олимпия (Шумен) – Спортика (Благоевград). Ще му помагат неговите съграждани Мирела Иванова и Мирослав Марков.
Входът за мача е свободен.
24shumen.com.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМалки и големи премериха сили в кроса „Шумен бяга”, 17-годишният победител Трифон Иванов грабна колелото (снимки и видео)
Следваща статияСтотици дариха средства за иконостаса на православния храм „Свети Пантелеймон“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here