дом Спорт Дамите от „Олимпия“ излизат срещу девойките на „Берое“

Дамите от „Олимпия“ излизат срещу девойките на „Берое“

0
ДЯЛ

Женският футболен отбор на Шумен – „Олимпия“ гостува на „Берое“ – Стара Загора в неделя от 14 часа в среща от 10-ти кръг на Държавното Първенство по Футбол за жени 2017/2018. Срещата ще се играе на изкуствения терен на стадион „Берое“ в Стара Загора.
В момента отборът на „Берое“ заема 6-то място във временното класиране с 12 точки (4 победи и 4 загуби), а отборът на „Олимпия“ е на последното място без спечелена точка досега.
Главен Съдия на мача ще е Христо Панайотов, а негови асистенти ще бъдат Христо Георгиев и Динко Стоянов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПеруански лектор ще гостува в ШУ за Деня на отворените врати
Следваща статияОткриха паметник на Иван Вазов в Двора на кирилицата в Плиска

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here