дом Криминале Дама „потуши“ свада с газов пистолет

Дама „потуши“ свада с газов пистолет

0
ДЯЛ

22-годишен мъж от Шумен бил задържан след възникнал скандал пред клуб на бул.“Славянски“ в града. Скандалът възникнал между двама мъже, които се сбили малко след това. В потушаването се включили мъж и млада жена, която възпроизвела изстрел във въздуха с газов пистолет. На място, след като бил получен сигнал за изстрел в района на Цветния пазар, бил насочен полицейски екип. Изяснена била самоличността на четиримата. Съставени са им предупредителни протоколи.
Собственичката на пистолета, марка ЕКОЛ, била тествана за алкохол. Пробата й била отрицателна. Тя обаче го предоставила на Т.Ж./22г./, който бил с 0,94 промила алкохол в издишания въздух. Работата по преписката продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНепълнолетен пострада след скандал в село Стоян Михайловски
Следваща статияОткриха обявения за издирване Николай Пенчев