дом Общество Дама отнесе условна присъда за укриване на данъци за 27 100 лева

Дама отнесе условна присъда за укриване на данъци за 27 100 лева

0
ДЯЛ

Шуменката Й. М. П. не е платила данъци в размер на 27 100 лв. Това стана ясно от съдебно дело в Шуменския окръжен съд.
Магистратите признаха Й. П. за виновна в това, че в продължение на 5 години, в качеството си на данъчно задължено лице не е подала данъчни декларации и така е избегнала установяването и плащането на огромната сума. За това престъпление ШОС постанови присъда от една година и два месеца лишаване от свобода, като отлага изпълнението й за срок от три години.
Подсъдимата освен данъците в размер на 27 100 лева, ще плати и разноските, направени в досъдебното производство в размер на 330 лева.
Присъдата може да се обжалва и протестира в петнадесет дневен срок пред Апелативния съд във Варна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС 30 хиляди лева Община Шумен подпомогна лечението на нуждаещи се
Следваща статияОбщината ще продава спортно-развлекателния комплекс „Фабулис“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here