дом Общество Гюсюм Хаджъ е новият кмет на село Кочово

Гюсюм Хаджъ е новият кмет на село Кочово

0
ДЯЛ

Гюсюм Хаджъ бе избрана за кмет на сeло Кочово при проведения днес извънреден вот. За нея гласуваха 194 избиратели, а за независимия кандидат Ангел Димов -110, съобщи за 24shumen.com член на Избирателната комисия във Велики Преслав. От 571 избиратели по списък правото си на глас са упражнили 308 жители на селото. Отчетената избирателна активност е над 50 %.
Гюсюм Хаджъ е съпруга на загиналия при пътен инцидент предишен кмет Кенан Ибрямов. Тя бе номинирана за поста от партия ДПС. А мотивът й да се кандидатира е да завърши проектите, започнати от съпруга й. Новият кмет е магистър по икономика. Майка на три деца.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен почита паметта на Апостола на свободата
Следваща статияПрогнозата: Студено, ще вали дъжд, примесен със сняг

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here