дом Общество Гюнай Хюсмен в Шумен: Дошло е времето да бъдем обединени по национален...

Гюнай Хюсмен в Шумен: Дошло е времето да бъдем обединени по национален признак, а не по етнически

0
ДЯЛ

„Дошло е времето да бъдем обединени по национален признак, а не по етнически“, каза областният управител на Разград Гюнай Хюсмен по време на предизборна среща на ГЕРБ в шуменската зала „Арена Шумен“, където бяха представени кандидатите за кметове на областни градове и общини в Североизточна България. На церемонията присъстваха премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов, областни управители и депутати.
Заявявам това, защото в България има един единствен човек, който може да защити, да запази това единство. И това е Бойко Борисов, обяви Хюсмен.
Той съобщи, че в т.нар. „смесени райони“ през последните две години са инвестирани 51 милиона в национална пътна мрежа. Така хората оставали с убеждението, че Бойко Борисов работи за хората, за народа.
Областният управител на Разград похвали кметовете на Шумен, Разград и Търговище, че са успели да вземат три много важни общини от червената партия.
„Всички знаят къде бях. Говореха ни за единство. Питам срещу кого да бъдем единни, срещу българите ли“, връща страницата от битието си назад Хюсмен.
„Двама немски инвеститори са закупили терени в Индустриалната зона на Шумен. Така тя се запълни. Ще строим нова“. това пък заяви премиерът Бойко Борисов.
Финансовият министър повтори тезата за партиите – кукувици, които се чудят в кое гнездо да снесат яйца.
„Когато говорим за нашите опоненти в ляво сме свидетели на невъзможността им да застанат с лица пред хората на много места. Те имат визия, но нямат физиономия. А това е много важно, когато искаш да изградиш второто ниво на изпълнителната власт“, каза Горанов.
Относно отпуснатите средства в Североизтока той уточни: „Нито аз съм дал парите, нито премиерът, нито правителството. Целенасочената политика за инвестиции в Северна България, особено в нейния изток не е спряла от първия ден на този мандат на изпълнителната власт“. По думите му, когато това е част от колективен разум и усилия това дава качество на управлението. А целта е всеки един от нас да бъде по-богат.
„На тези избори е важна борбата за всеки човек. Няма смисъл от закани да мачкаш, да убиваш. Достатъчно е да бъдете по-добри“, заяви вицепремиерът Томислав Дончев.
Той се обяви срещу изявления на политици, които настройвали хората един срещу друг на фона на множеството придобивки в населените места – пътища, железници, водопроводи. Целта ни е хората да живеят по-добре заедно, категоричен бе той.
Тодор Тодоров, областен координатор на ГЕРБ Силистра и член на изпълнителната комисия на партията обяви посланието на тези избори. А то е: „Общините Дулово, Тервел, Омуртаг, Никола Козлево, Каолиново не се продават. Не се заменят. И не са разменна монета в нито една политическа договорка“. Призивът бе отправен на фона на аплаузи в залата.
„През 2011 година Дулово си извоюва свободата. За тези 8 години е заличено нарицателното „първи частен град“. Благодаря на правителството за подкрепата. Това показва, че смесените райони са приоритет“, заяви кандидатът за втори кметски мандат д-р Юксел Ахмед.
Снимка: Фейсбук, Бойко Борисов
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия25 години футбол – 25 години цирк и кючеци, но чак пък британците да ни наричат „животни“…
Следваща статия894 са подадените заявления за еднократна помощ за първокласници

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here