дом Култура Гръцки археолог ще изнесе лекция в ШУ

Гръцки археолог ще изнесе лекция в ШУ

0
ДЯЛ

Лекция на тема “Атонските монаси в българските земи през XVII-XIX в.: отношения и взаимновлияния” ще изнесе днес в Шуменския университет гръцкият археолог д-р Николаос Мердзимекис. Това съобщиха от висшето учебно заведение.
Лекцията ще бъде на български език и започва от 13 часа в аудитория 219 в Ректората на университета.
Д-р Николаос Мердзимекис е експерт в Министерството на културата и спорта на Република Гърция в отдел „Ефория за античното наследство на Халкидическия полуостров и Света Гора“.
По образование е археолог, специализирал в областта на Византологията.
В Шуменския университет е по покана на катедра „Журналистика и масови комуникации“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсвания на тока на 11 април
Следваща статияЖест: Община Венец и тази година подпомогна 11 абитуриенти

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here