дом Общество Група от Бургас ще помага за ремонта на водопровода

Група от Бургас ще помага за ремонта на водопровода

0
ДЯЛ

Група от Бургас ще помага за отстраняване на аварията на довеждащия водопровод от язовир „Тича“. Това съобщиха от ВиК-Шумен.
Екипът от черноморския град се очаква да започне работа около 10.00 часа.
Неочаквана голяма повреда на магистралния водопровод в местността „Сусурлука“ наложи водата в Шумен да бъде спряна снощи около 21.00 часа. До момента водата от тръбите все още се отича.
Аварията от снощи стана причина предвиденият голям ремонт на довеждащия водопровод да започне днес, а не както бе запланувано на 17 януари сутринта.
При предварителните обходи на водопровода за отстраняване са набелязани 20 аварии. В големия ремонт ще се включат екипи от Шумен, Търговище, Бургас и Нови пазар.
Снимка: Архив 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони без ток
Следваща статияМладият режисьор Евгени Будинов със свой прочит на „Последната нощ на Сократ“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here