дом Общество Грижа за възрастните с гореща линия и в община Нови пазар

Грижа за възрастните с гореща линия и в община Нови пазар

0
ДЯЛ

Горещи телефони обяви и Община Нови пазар за доставка на храни и лекарства за трудноподвижни, болни и самотноживеещи хора.
За доставката не се плаща предварително, а след получаването на продуктите и лекарствата, съобщиха от общинска администрация.
Всеки работен ден могат да се правят заявки от 8.00 до 14. 00 часа.
Хората от селата могат да се обръщат към кметовете и кметските наместници, които имат ангажимент към организиране на доставките по домовете.
Активни са телефоните 0882/906657 и 0882/915686.
Служителите ще се легитимират пред потребителите със служебна карта с подписа на кмета и документ за самоличност.
Разкриването на гореща линия е в изпълнение на приоритета на кмета – грижа за уязвимите групи в общината при извънредно положение.
„Има интерес към линията, хората ни търсят за съдействие и помощ в трудната ситуация“, заяви пред 24shumen.com кметът на Нови пазар Георги Георгиев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОДМВР-Шумен: Въвеждат се КПП на входно-изходните артерии на областния град
Следваща статияЗдравното министерство: Домашните любимци могат да бъдат разхождани в паркове и градинки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here