дом Общество Градът на късметлиите: Луксозен автомобил бе спечелен в Шумен от Тотото

Градът на късметлиите: Луксозен автомобил бе спечелен в Шумен от Тотото

0
ДЯЛ

С чисто нов луксозен автомобил „Форд Мондео” ще се движи из Шумен късметлия, който го спечели от Българския спортен тотализатор. Ключът за возилото ще му бъде връчен от обичания телевизионен водещ Деян Славчев – Део.
Официалното награждаване ще бъде на 13 февруари от 12.00 часа на площад „Кристал” в Шумен. Освен хубава музика и добро настроение, ще има и много други изненади за жителите на града, обещават още организаторите на събитието.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПочистват дъждоприемните шахти в града
Следваща статияИстанбулската конвенция предизвика 3-часови разгорещени дебати

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here