дом Криминале Горя ветеринарна клиника в Шумен

Горя ветеринарна клиника в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Сигнал за пожар в сграда на бул. „Симеон Велики” в Шумен е приет в 8.30 ч. вчера, съобщават от ОД на МВР. Пламъците във ветеринарна клиника, която не работи, възникнали поради неправилно ползване на отоплителни уреди. Огънят е погасен с 12 000 л вода от два противопожарни екипа. Изяснено е, че при ползване на печка на твърдо гориво от цепнатина в комина се е запалила покривната конструкция. Унищожени са около 200 м покривна конструкция, мебели, техника и специализирана техника на клиниката.
Малко след 15.00 ч. вчера е приет сигнал за пожар в комин на къща на ул. „Неофит Рилски” във Велики Преслав. Пламъците са погасени с оцетна киселина. Пожарът, който тръгнал след висока температура в тялото на комина, е без материални загуби.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия118 проверки на РЗИ, нито едно нарушение на противоепидемичните мерки
Следваща статияШуменец въртя волана на „Фолксваген“ с табели на кола от Бургас

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here