дом Криминале Горящи отпадъци подпалиха дърва в съседен двор, огън унищожи „Алфа Ромео“ на...

Горящи отпадъци подпалиха дърва в съседен двор, огън унищожи „Алфа Ромео“ на пътя

0
ДЯЛ

На седем сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи през последните 24 часа в областта, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.
В 10:13 часа в РСПБЗН- Шумен е приет сигнал за пожар в двор на къща в село Белокопитово. Към мястото на произшествието е насочен противопожарен екип от Шумен. Унищожени са 5 кубика дърва за огрев. Изяснено било, че пламъците тръгнали след като в съседен имот на ул.“ Александър Стамболийски“ мъж запалил отпадъци. Огънят се прехвърлил през оградата се запалили дървата за огрев. Благодарение на бързите действия на огнеборците са спасени две къщи и животни. Пожарът е ликвидиран с помощта на 6 тона вода, като помощ в гасенето оказал още един екип от Шумен.
В 10:26 часа в дежурната част на РСПБЗН- Шумен е получено съобщение, че е възникнал пожар в бивше сметище край Смядово. Към мястото на произшествието бил насочен екип от участъка на пожарната в Смядово. Огнеборците бързо локализирали пламъците. Помощ в гасенето им оказали петима от Доброволно формирование с товарен автомобил – водоноска на общинската администрация в Смядово. Пожарът е погасен с 21 тона вода. Спасени от опожаряване са 100 декара с посеви.
Малко преди 21.00 часа в приет сигнал за пожар в отпадъци в кв. „Дивдядово“. Пламъците са загасени с помощта на 200 л. вода, не са допуснати материални загуби. Пожар в сухи треви и храсти в сградата на бившето училище в село Велино е ликвидиран рано тази сутрин. Сигнал е приет в дежурната част в 04:22 часа. Пламъците са ликвидирани с 3 тона вода.
В 23:01 часа в приет сигнал за пожар в лек автомобил „Алфа Ромео“ с шуменска регистрация. Собственикът съобщил, че колата се запалила на пътното платно по време на движение, близо до бензиностанция. На място пристигнал противопожарен екип. Пламъците били погасени с 1 000 л. вода и 30 л. пяна. Автомобилът е унищожен.
Екип от Шумен оказал съдействие за обезопасяване на катастрофирали край село Веселиново леки автомобили „Дачия“ и „Ровър“.
Снимката е илюстративна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗабраниха поливането и миенето на коли с питейна вода в Златар, Драгоево и Суха река
Следваща статияДвама зад волана с над 2 промила, друг с отнета книжка подкара кола

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here