дом Криминале Горящи отпадъци в бившия химически завод и миризма на газ вдигнаха на...

Горящи отпадъци в бившия химически завод и миризма на газ вдигнаха на крак огнеборците

0
ДЯЛ
24shumen.com

Два пожара са погасени през последните 24 часа, като и двата са без материални загуби.
В 16.53 е приет сигнал за пожар в отпадъци в бившия химически завод „Панайот Волов“, който не функционира. На място бил пратен екип, който погасил пламъците с 3 тона вода.
Ликвидиран е и пожар в стърнище до язовира в село Избул. Пламъците, които възникнали след небрежност при боравене с открит огън са погасени с 1 000 л. вода.
В 11.56 часа на 8 октомври в дежурната част на РСПБЗН – Шумен бил приет сигнал, в който било съобщено, че се усеща мирис на газ от гараж на ул. “Марица“ в Шумен. Изпратеният на място екип установил, че няма изпускане на газ.
В 15.39 часа е получено съобщение, че в село Троица до магазина в центъра има гнездо с оси. На място пристигнал екип, който третирал гнездото с препарат.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАвария спря водата на ул. „Владайско въстание“ в Шумен
Следваща статияШофьор във Велики Преслав подкара „Опел“ с чужди табели

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here