дом Криминале Горяха треви, храсти и комин, огнеборци премахнаха опасно надвиснала ламарина

Горяха треви, храсти и комин, огнеборци премахнаха опасно надвиснала ламарина

0
ДЯЛ

През последните 24 часа дежурните противопожарни екипи са реагирали на шест сигнала за пожари и произшествия, съобщиха от регионалния пресцентър на полицията.
В 10.50 часа на 15 април е приет сигнал за опасно надвиснала ламарина от покрива на Детско отделение към МБАЛ- Шумен. На място бил пратен екип, който обезопасил мястото и отстранил надвисналата ламарина. В 11.39 часа е приет сигнал за пожар в сухи треви и храсти в землището на село Салманово. Пламъците били погасени от екип на шуменската пожарна с помощта на 2 тона вода. Пожарът е без материални загуби.
Малко след 13.00 часа екип от Шумен е погасил пожар в комин на къща на ул.“Александър Стамболийски“ в село Салманово. Пламъците, които тръгнали след висока температура в тялото на комина са погасени с помощта на оцетна киселина. Пожарът е без загуби.
Оказано е съдействие за пренасяне на болна с Ковид-19 жена от жилището й на ул.“Ген. Драгомиров“ в Шумен до екип на спешна помощ.
В 09.47 часа е приет сигнал за наводнено избено помещение в детска градина в село Драгоево. На място бил пратен екип на РСПБЗН- Велики Преслав, който с помощта на две мотопомпи отводнил помещението.
Снимката е илюстративна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Нови пазар спечели пореден проект в социалната сфера
Следваща статияШестима в битка за директорския пост в Телевизия Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here