дом Криминале Горяха непочистени комини, пламнаха и два контейнера за смет

Горяха непочистени комини, пламнаха и два контейнера за смет

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

На четири сигнала за пожари в комини и на два за запалени контейнери са реагирали дежурните противопожарни екипи в областта през почивните дни, съобщиха от ОД на МВР-Шумен.
В 15.12 ч. е съобщено, че в жилищен блок на ул. „Стефан Караджа” в Нови пазар е възникнал пожар. Огнеборците установили, че пламъците са тръгнали от висока температура в тялото на комин. Пожарът е погасен без материални щети. Час по-късно екип на РС ПБЗН-Нови пазар се е отзовал на сигнал за пожар в комин на същия адрес. Този път пожарът бил в комин на първия етаж във входа. Пламъците били погасени.
На 30 януари в 14.19 ч. е приет сигнал за пожар в къща на ул. „Христо Ботев” в гр. Върбица. Предполага се, че пламъците в покрива са тръгнали след пробив в тялото на комина. Помощ в гасенето е оказал още един екип от участъка на пожарната. Пламъците са ликвидирани с 9000 литра вода. Къщата е спасена, унищожени са около 70 кв. м покривна конструкция.
По същото време е погасен и пожар в контейнер за смет на ул. „Раковска” във Велики Преслав, без материални загуби.
На 29 януари е погасен пожар в комин на къща на ул. „Първа” в Шумен, който е без материални загуби. Екип на РС ПБЗН – Нови пазар е погасил пожар в метален контейнер за смет в града, също без материални щети.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОткраднаха автомобил в Плиска
Следваща статияКрадец отараши къща в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here