дом Криминале Горяха комини, сухи треви и отпадъци от обработена лавандула

Горяха комини, сухи треви и отпадъци от обработена лавандула

1
ДЯЛ

През последните 24 часа дежурните противопожарни екипи са реагирали на пет сигнала за произшествия, съобщиха от регионалния пресцентър на полицията.
В 09.04 часа на 6 март било прието съобщение за пожар в комин в жилище на ул.“Ген. Драгомиров“ в Шумен. Към адреса бил насочен екип. Установено било, че пламъците в тялото на комина тръгнали след висока температура. Загасен бил с вода и оцет, не са допуснати материални загуби.

В 13.44 часа два противопожарни екипа от шуменската пожарна са реагирали на сигнал за пожар в отпадъци от обработена лавандула в село Градище. Пожарогасенето е било на площ от 10 000 кв.м. Пламъците били погасени с помощта на 20 тона вода. Пожарът е без материални загуби.

Пожар в комин бил погасен в следобедните часове вчера в град Каспичан, потушен е и пожар в сухи треви в село Могила за гасенето на който са ползвани 1000 л. вода.
По обяд огнеборци от Каолиново са погасили пожар в сухи треви в село Омарчево. Пламъците били потушени с помощта на 400 л. вода. Не са допуснати материални щети.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБогата програма за Сирни заговезни и Масленица в Шумен
Следваща статияТърговец се изхитри, закачи се нелегално към енергото

1 коментар

  1. Малко преди 18 часа боклуците до Градище горяха.Пожарна нямаше.И по пътя до Шумен не я видях.Нещо не се връзва в информацията ви.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here