дом Общество Горски служители задържаха 5 каруци с незаконна дървесина

Горски служители задържаха 5 каруци с незаконна дървесина

0
ДЯЛ

1 139 проверки извършиха през миналата седмица служители на 18 стопанства в системата на Североизточното държавно предприятие (СИДП). Проверени са 664 ловци, 203 превозни средства, 195 обекта за добив на дървесина, риболовци и физически лица извършвали различни дейности в горските територии. По време на обходите са задържани пет каруци и близо шест пространствени кубически метра дърва за огрев. Съставени са 25 акта по Закона за горите и 7 констативни протокола, съобщиха от СИДП.
4, 70 кубика от дървесината, петте каруци и бракониери са установени от служители на ДГС-Нови пазар. На нарушителите са съставени 12 акта. 55 са проверките в стопанството през седмицата.
4 констативни протокола за различни нарушения и 51 проверки са извършили горските от ДГС-Шумен за периода 30.09-07.10.2019г. Един протокол и три акта са разписали по време на 48 проверки в горите и служителите на ДГС-Смядово.
На територията на ДГС-Варна са проверени 17 ловци. За различни пропуски са им съставени 11 акта и 1 констативен протокол.
Най-много проверки през изминалата седмица са направили горските от ДГС-Търговище – 228, ДЛС-Тервел-177 и ДГС-Генерал Тошево-149.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадигнаха детайли и ел. проводници от агрегати от цех на ТЕЦ-а
Следваща статияБойко Борисов: ГЕРБ води битка с ДПС в смесените региони

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here