дом Общество Горска педагогика ще преподават в Шуменския университет

Горска педагогика ще преподават в Шуменския университет

0
ДЯЛ

Занятия по Горска педагогика ще се проведат на 15 март в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“, съобщиха от пресцентъра на СИДП.
Заниманията ще бъдат част от Деня на отворените врати, който традиционно се организира от Факултета по природни науки. Идеята за часовете е на д-р Мария Касчиева. Освен в занимателните игри младежите ще се включат в различни дейности на факултета, ще имат възможност да разгледат лабораториите, а бъдещите кандидат-студенти ще могат да се запознаят с преподавателите и да разговарят с тях.
В занятията ще участват ученици от трети клас на СУ „Панайот Волов“ с класен ръководител Маргарита Тонева и 11 клас на ПМГ „Нанчо Попович“ с ръководител Гергана Христова. Горски педагози от Североизточното държавно предприятие, ПП „Шуменско плато“ и висшето училище са подготвили много изненади за участниците, като децата ще трябва да покажат умения за оцеляване в гората и познания за животните, които обитават българските планини.
Занятията по Горска педагогика ще се проведат в парка на университета от 11.30 до 16.30 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрекъсвания на тока в Шумен и село Кочово
Следваща статияГняв: Тютюнопроизводители ще протестират срещу неполучени средства от гръцка фирма

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here