дом Общество Голяма част от Шумен остава без ток в понеделник, смущения са възможни...

Голяма част от Шумен остава без ток в понеделник, смущения са възможни и в сектор „Пътна полиция“

0
ДЯЛ

Поради планирани ремонтни дейности от страна на електроразпределителното дружество на 25 септември между 7.45 до 17.00 часа е възможно прекъсване на електрозахранването в административната сграда на сектор „Пътна полиция“ към ОДМВР- Шумен. При спиране на електричеството, няма да могат да се предоставят услуги на гражданите. От полицията се извиняват на гражданите предварително за причиненото неудобство.
От енергопреносното дружество пък съобщават, че в понеделник, 25 септември, от 8.00 до 17.00 часа поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – Пивоварен завод „Шуменско пиво“, вилна зона „Новоселско шосе“, „Дом за стари хора“, телевизионната кула на „Шуменско плато“, лагер „Ивански“, „Климатично училище“, „Ловна хижа“, „Дом за душевно болни“ /по пътя за с. Лозево/, с. Лозево, Птицезавод „Камчия“ /ВС Птицезавод/, вилна зона „Лозевско шосе“, с. Градище, с. Черенча, с. Средня, с. Новосел, с. Върбак, с. Сливак, с. Близнаци, с. Страхилица, с. Хитрино, „Хибриден център по свиневъдство“, „Асфалтова база – Хитрино“, м-ст „Чаир дере“, с. Белокопитово – Пощата.
По същото време са възможни смущения на електрозахранването в района на Шумен – фирмите: „Брадърс“, „Мегафрут“, „Фуражи“ ООД; Военното поделение на изхода от гр. Шумен за гр. Варна; „Асфалтова база“; част от „КАТ“; района на „Биволовъден институт“ срещу „КАТ“; вилни зони: „Байчов кладенец“, „Под манастира“, „Чашка“; „Овчарниците“; „Птицекомбинат Камчия“; к-с „Пети километър“ .
На същата дата, но от 6.00 до 9.00 часа са възможни смущения и в електрозахранването в кв. „Боян Българанов“; кв. „Еверест“; района около Болницата, пл. „Раковски“, Новата и Старата Поликлиника, пл. „Оборище“, бившия „Тежък полк“, „Куршун чешма“, бившата „Военна болница“, „Гръцкия блок“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПиесата „ Всичко или нищо“ гостува на шуменска сцена
Следваща статияХладно и дъждовно през новата седмица

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here