дом Общество Глобиха с 300 лева баща, неплащал издръжка на дъщеря си 15 месеца

Глобиха с 300 лева баща, неплащал издръжка на дъщеря си 15 месеца

0
ДЯЛ

Районният съд в Шумен наложи 300 лева глоба на баща, който в продължение на 15 месеца не плащал издръжка на дъщеря си.
Мъжът се развел със съпругата си преди време. Дъщеря му останала да живее с майка си. С влязло в сила решение на Районен съд-Шумен от 24 февруари 2017 година трябвало да плаща 180 лева месечна издръжка на непълнолетната си дъщеря. М.М., обаче в продължение на 15 месеца не дал нито лев. Така сумата набъбнала до 2 771.57 лева.
Мъжът живее в Нюрнберг. Безработен е. Освен глобата от 300 лева, той е осъден да заплати в полза на държавата и 189 лева за направени разноски по досъдебното производство.
Присъдата подлежи на обжалване в срок от 15 дни.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНапусна ни Жорж Ганчев
Следваща статияПри съседите: Задържаха баща и син за убийството на съсед в търговищкото село Давидово

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here