дом Общество Гласувано: Дават третия етаж от Белодробната болница на Медицинския филиал за 10...

Гласувано: Дават третия етаж от Белодробната болница на Медицинския филиал за 10 години

0
ДЯЛ

С 38 гласа „за“ общинските съветници одобриха Медицинския филиал в Шумен да получи третия етаж от бившата Белодробна болница в града.
Имотът се предоставя за безвъзмездно ползване за срок до 10 години.
До гласуването се стигна след искане на ректора на Медицински университет-Варна проф. Красимир Иванов. Учебното заведение в Шумен е филиал на МУ-Варна.
Припомняме, че на заседание на Общинския съвет на 28 юни 2016 година, с цел да се разкрие филиал на МУ-Варна в Шумен, разпоредителният орган даде първите два етажа на бившата Белодробна болница за безвъзмездно ползване за срок до 10 години, на висшето учебно заведение.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДеца спасиха ударен от гръм гларус
Следваща статияЗлатен медал за певица от Шумен от Събора на народните читалища

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here