дом Наблюдател Гладът и… седемте козленца

Гладът и… седемте козленца

2
ДЯЛ

Гладни козлета хрупаха тревичка на една от детските площадки в парк „Кьошковете“, видя репортер на 24shumen.com. Животните са собственост на зоологическата градина.
Както вече писахме,питомците са в очакване на новите си къщички. Средствата, които са отпуснати от Общината, са на стойност 50 000 лева. След реновирането децата ще имат възможност да се запознаят с животни и птици, които не са виждали, като пауни, фазани, еноти и други. Голямата изненада ще бъде новата изгора на павиана Шмоко.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМладежи изпращат лятото с парти – „Последни летни вечери”
Следваща статияКрасивата цигуларка Зорница Иларионова и Симфониета – Шумен ще зарадват почитателите на класическата музика

2 КОМЕНТАРИ

  1. Животни и птици 🙂
    Иначе няма лошо „козите“ да пасат на свобода, стига тревата там да не е ръсена против насекоми.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here